keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kurnutusta - Croaking

Neuleet ovat vaiheessa. Väliaikaviihteenä esittelen muutamia kortteja. Sammakkokortin tein Jehkottaren korttihaasteeseen pari viikkoa sitten, mutta unohdin blogata ajoissa. Minulle on tuottanut vaikeuksia leimojen värittäminen: pikkutarkkaa tuhertamista, ja jos kynä tai pensseli lipsahtaa reunaviivan ulkopuolelle, on homma pilalla. Mutta kas kummaa, harjoitus näyttää tehoavan. Uusi akvarellikynäsetti useine sävyineen auttaa myös asiaa.

My knittings are in progress. Meanwhile here are some cards I have made. The frog card was made for Jehkotar Card Challenge a couple of weeks ago but I forgot to publish it in time.

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Veikeitä nuo sammakot. Sammakot ovat minulle vähän kuin puput sinulle.

Kaisa kirjoitti...

Ihana tuo kissakortti! En ole vielä perehtynyt leimailuun, mutta vähän kiinnostaisi. Juuri tuota värittämistä vain jännitän...

Pelagia kirjoitti...

Jaa-ah, kenelleköhän ne Sangriat tosiaankin olisivat tulossa... ;-) Sinulle tietysti! Ja lisäksi olisi uusin IC ja Vogue, jos kelpaa...

Villasukka kirjoitti...

Tosiaan - yksin jonnekin meneminen on välillä vaikeaa. Nuorempana (vielä pari vuotta sitten) kävin syömässä yksin (en iltaisin), konserteissa (kotipaikkakunnalla) ja jopa ulkomaanreissuja. Mutta nykyisin tuntuu vaikealta lähteä yksin.

Tunnustus: en ymmärrä korttiaskartelusta yhtään mitään. Monet kortit blogeissa ovat minusta ihan liian täynnä kaikkea. Mutta tuo kissakortti on jotenkin täydellinen!