sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Kohottavaa

Olin Craftican järjestämässä askartelutapaamisessa Tikkurilassa. Hyödynsin käytössä ollutta välineistöä eli leimailin pupuleimasimilla, leikkasin kukkasia ja perhosia kuvioleikkureilla sekä kohokuvioin korttipohjia.


Yhden kortinkin tein, jossa käytin uusia materiaaleja. Ei mikään taidonnäyte, mutta pupukiiltokuva on aika söpöli.


Rehellisyys joutui koetukselle Tikkurilaan mennessä. On maksettava seutulippu, kun menee yhden pysäkin verran Vantaan puolelle, mutta lähijunissa ei ole juuri koskaan tarkastuksia. Ei nytkään, joten tunsin itseni rehelliseksi hölmöksi. Lippuani ei ole tarkastettu kertaakaan tänä vuonna. Tosin liikun enimmäkseen bussilla, joissa lippu on joka tapauksessa leimattava, mutta junia, metroa ja ratikoitakin tulee käytettyä sen verran, että tarkastajia olettaisi sattuneen matkan varrelle. Jospa niitä ei ole olemassakaan. Jospa ne ovatkin vain urbaani legenda.

6 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Kyllä minä olen tarkastajan joskus nähnyt, mutta en kyllä muista, milloin junassa. Metrossa ja ratikassa niitä näkee kerran vuoteen.

Hieno tuo kortti, mie en osaisi.

Karoliina kirjoitti...

Kyllä niitä tarkastajia on olemassa junassakin, ja ne sakottaa eikä kuuntele selityksiä. Kokemuksesta tiedän.

Anitta kirjoitti...

Oli kiva tapaaminen siellä Tikkurilassa.
Kyllä junissa on tarkastajia aika useinkin ja taitavat nykyään olla välillä siviilivaatteissa.
En kyllä kehtaa sanoa, että kun menen Leppävaaraan, niin joskus olen valinnut junan, joka ei pysähtele välillä (3min)ja sitten se lipun esilleottaminen ja leimaaminen kestää...

Lotta kirjoitti...

Oot mun Ihana Neuleystävä :). Hae tunnustus mun blogista.

Lape kirjoitti...

Kyllä niitä tarkastajia on ehkä kerran vuodessa näkee samassa junassa kun itse on, tikkurilan ja pasilan laitureilla hieman useemmin. M-junassa multa on huomattavasti useemmin tarkistettu lippu kuin kerava-tikkurila välillä. Mä kuljen bussillakin niin lippua tarvii, eikä omatunto sallis matkustella ilmankaan.... ainakaan jatkuvasti... :S

Turvamiehii sitävastoin näkee nykyään melkein päivittäin...

Pelagia kirjoitti...

Heipat täältä suuren veden takaa! Tuli vain mieleeni - voinko tuoda sulle jotain lehtiä tuliaisiksi? Viimeisin Vogue on jo, mutta haluaisitko esim. IC:n tai jotain muita neulelehtiä? Kun eivät edes maksa paljon! Laita toivelistaa vaikkapa blogin kommenttiin. Itselleni hankin jo Knit1:n ja Knittersin sekä kevään IC:n tuon voguen lisäksi. Tai jos jokin kirja on mielessä, niin sellaisenkin voin tuoda. Matkalaukkuun kyllä mahtuu.