keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Messuilla

Kädentaidot-messuja ei voi jättää väliin, kun ne sijaitsevat ihan naapurissa. Minä messuilen oikein perin pohjin, sillä perjantaina menen apulaiseksi Secretwoolin osastolle ja lauantaina katsastan muun tarjonnan. Secretwool sijaitsee C-hallissa osastolla 707. Tulkaa morjestamaan, jos olette perjantaina messuilla! Mitä todennäköisimmin olen pukeutunut uusimpaan huiviini, mutta otan vapauden päätyä viime hetken mielenmuutoksiin.

8 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Minä yritän tulla moikkaamaan :)

Maartsi kirjoitti...

Kiva!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun olisin lukenut tämän aiemmin. Eilen siellä olin ja olishan se ollu kiva bongata sut.

Anonyymi kirjoitti...

Huivin sävy oli tosiaankin messuvaloissa viileämmän värinen kuin tuossa kuvassasi. Jeps olen Petran äiti, mutta se miten sen lankaostoksista päättelit, on täysi mysteeri. Ajattelin, että se lehtiostoksen välittminen olisi ollut jonkinlainen johtolanka. Tuo huivisi on edelleenkin niin hauskan näköinen, en muista kommentoinko aiemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Totta, totta, mutta kun ei Petrasta ollut puhettakaan, saati pikku prinsessasta ja ostoksetkaan eivät liipanneet kumpaakaan. :) Ehkäpä Petra joskus mainitsi, että äiti haluaisi sen IK:n. Nää on niin ihanan pienet piirit.

Maartsi kirjoitti...

Minde: No voi harmi, joskus toiste sitten!

Päivi: Kiitoksia huivikommentista! Olen tosiaan lukenut blogiasi ja tuntenut sinut, mutta vasta nyt nämä kaksi yhdistyivät. :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö ollutkin kiireiset messut? Ei paljon ehtinyt kiertelemään :)

Maartsi kirjoitti...

Maiju: Juu, kiirettä piti työpäivänä (pe) ja katselupäivänä (la) tungos oli mieletön. :)