lauantai 22. marraskuuta 2008

Koot

En juuri piittaa meemeistä. Mutta kaikenlainen verbaalinäppäryys kiehtoo, joten kun Lotta myi kirjaimia, oli sellainen hankittava. Kohtalokseni koitui K. Koska rajoitan blogini sisällön käsitöihin (ja tiettyihin pikkuelukoihin), niin myös lista edustaa vain tätä puolta elämästäni. Siispä K niin kuin kädentaidot.

Kerät - niitä riittää. Kutsuvat kylään kaverinsakin.

Kolmiohuivit ovat olleet viime vuosina suosikkineuleitani. Minulle sopiikin paremmin kolmionmallinen kuin suorakaiteen muotoinen huivi.

Käpälänlämmittimet eli sukat ovat päässeet puikoilleni tämän vuoden aikana. Paljon en ole niitä tehnyt aikuisten kokoa, mutta monet sukkamallit ovat tehtävälistalla. Myös etukäpäliin yritän väsätä lämmikettä; onhan nyt Lapaskuukin.

Kerijä on uusin leluni. Kyllä muuten menee nopeasti lanka kerälle. Ikävästä askareesta on tullut hauskaa.

Kaapeli on tärkeä yksityiskohta, koska käytän ainoastaan pyöröpuikkoja. Olen investoinut Addeihin enkä ole uskaltanut koskea Knitpickseihin siinä pelossa, että puikkovarasto menee taas uusiksi.

Koukku heiluu satunnaisesti. Jostain syystä virkkaaminen innostaa varsinkin kesällä (mikä mainio k-sana sekin).

Kortti on askartelupuolella perusrepertuaariani. Askartelen kuitenkin vain satunnaisesti. Muistuipa mieleeni, että joulukortit pitäisi tehdä...

Korut taas edustavat helmitöitä. Harvakseltaan niitäkin tulee tehtyä, mutta kun helmet saa käsiinsä, ajankulu unohtuu täysin.

Kangas on ruvennut kiinnostamaan ompelukurssin myötä. Tosin tällä viikolla tökki niin pahasti, että tuli jo vannottua, että kunhan kurssista päästään, en ompele enää ikinä. Todennäköisesti tulen lieventämään kantaani.

Kanit. Hei, ette kai kuvitelleet, että puput jäisivät pois listaltani! Ikävää on, etten saa allergian vuoksi koskaan omaa töpöhäntää.


Minulta voi hankkia kirjaimia, jos joku tuntee tarvetta :). Tapojeni vastaisesti haastan sanataituri Pelagian laatimaan oman listansa. Minulta voi kysellä kirjainta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kysyit siitä pupukortista blogissani. Muistelisin ostaneeni sen Oulun linja-autoasemalta, mutta ihan varma en ole.

Pelagia kirjoitti...

Ole3n jo yhden kirjaimen blogissa käsitellyt, mutta tämä on niin hauskaa, että antaa tulla vain toista - kunhan et anna S-kirjainta, ettei tule toistoa... =)

Anonyymi kirjoitti...

Moi taas! Voin minäkin sinulle käydä sen pupukortin sieltä linja-autoasemalta ostamassa, jos siellä vielä on niitä (elokuussa sen muistaakseni ostin). Tai voin ainakin kurkata joskus, että onko siellä niitä, jos satun siitä ohi menemään. En kauhean usein siellä suunnalla liiku, mutta jos ei sillä kortilla kiirettä ole... :)

Maartsi kirjoitti...

Mari: Ei tarvitse ostaa. En voi kuitenkaan omistaa maailman kaikkia pupukortteja. :)

Pelagia: Sinulle lähtikin jo V.

Samma kirjoitti...

Olen eka kertaa blogissasi ja jäin koukkuun ;)

Jos kirjaimia vielä kaupittelet, niin voisin olla ostotuulella.

Samma kirjoitti...

Kiitokset kirjaimesta.
Samman ännät löytyy nyt täältä: http://sammahar.blogspot.com/2008/11/samman-nnt.html