keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Haastavaa

Jehkottaren korttihaaste innoitti jälleen kaivamaan askarteluvälineet esille. Tai no, siellähän ne lojuvat varastohuoneen pöydällä (tähän voitte kuvitella sellaisen silmiä pyörittelevän hymiön). Tällä kertaa minulla oli vaikeuksia saada mahtumaan kaikkea luonnoksessa olevia yksityiskohtia kortille, vaikka yleensä on päinvastoin. Uskollisimmin toteutin luonnoksen tässä kortissa:

Hiirulainen on lähdössä isänpäiväkortiksi, joten tässä toteutuu lisähaaste eli kortti miehelle. Hiirtä ei tietysti mielletä kovin miehekkääksi, mutta isälleni sopii tuollainen söpö eläinaihe traktoria paremmin. Leimakuva on saatu vaihdossa Merjalta. Leimojen värittäminen ei oikein suju minulta. Hiirikuva on töhritty vesivärillä eikä kannata katsoa kuvasta mitään suurennosta.

Tähänkin korttiin on viikon haasteluonnos ollut pohjana. Ostin ärtsynvihreitä korttipohjia, jotta tulisi käytettyä muitakin kuin hillittyjä värejä. Olinkin pulassa voimakkaiden värien kanssa, mutta lopputuloksesta tuli näyttävä (kuvasta ei).

Tein lisäksi kaksi nolottavan yksinkertaista korttia. Korttipohja on kohokuvioitu, joten mielestäni sitä ei kannata mennä peittelemään. Nämäkin kortit näyttävät luonnossa paremmilta kuin kuvassa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kortteja. :)

Susanne kirjoitti...

Oikein hienoja kortteja! Kiitos osallistumisesta =)

Hilkka kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt :)

Villasukka kirjoitti...

Ei se kyllä meillä Etelä-Savossa ole vakstyyki... Eikä ollut Siilinjärvelläkään, kun siellä pari vuotta asuin. Mutta muistan vieläkin tosi elävästi sen tilanteen missä siihen Turussa törmäsin.
Toivottavasti olkapääsi ei piikkiä tarvitse... Omani (tai kyynärpää) on toisaalta parempi, se terävä kyynärpään kipu on pysynyt poissa, mutta mielestäni erillinen, toinen vaiva kyynärpään ja ranteen välillä ja ranteessa on takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

juu samaa mieltä, nättejä ja kivoja kortteja... terkuin tallu

Kaisa kirjoitti...

Hih, onpas tuttu tuo alimman kuvan korttipohja - puolet veljeni hääkutsuista tehtiin siihen (toinen puoli tehtiin sellaiseen vastaavaan "lehväkuvioon", mutta niitä ei ihan riittänyt kaikille askarteluliikkeessä :).

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kortteja =)

Maartsi kirjoitti...

Kiitoksia kehuista!