sunnuntai 9. elokuuta 2009

Täällä - Here

Kiitos onnitteluista! Lupaan yrittää taas ruveta vastailemaan kommentteihin.

Ei tässä kummempaa, mutta ajattelin vain tulla ilmoittamaan, että olen edelleen muonavahvuudessa. Kesäyliopiston italian kurssi on vienyt aikaa (viiden vuoden tauon jälkeen olen palannut jälleen mieluisen kielen opintoihin), ja lisäksi Karin Slaughter ja kumppanit pitävät otteessaan. Kesällä minun on aina saatava lukea Christietä! Mutta eiköhän alakuvan kasasta jossain vaiheessa jotain valmista irtoa.

I just came here to say hello. I haven't knitted much. It was five years ago when I last studied Italian and now I have started again at a course of summer university. Detective novels are sometimes more intresting than knitting, too. I always need to read Christie in summer! But maybe something is getting done.

6 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Minulla on enää yksi Slaughter lukematta - se ensimmäinen. Mukavaa taas lukea uutisia täältäkin!

Maartsi kirjoitti...

Aloitin sarjan keskeltä ja luen sitä takaperin ;). Ensimmäinen ei ole vielä tullut kirjastossa vastaan.

Evelin kirjoitti...

Ihanan näköinen kirjapino. Voi kun olisi taas kunnolla aikaa lukea, ehtisi lukemaan jossakin muuallakin kuin junassa työmatkoilla...tai kai sitä aikaa olisi, jos vain osaisi tehdä...

Yritän tulla jonakin päivänä katselemaan HESYn lastenvaate ja -tarvike varastoja. Aikaisemmin yritin sinne asiaan perehtyneisiin myyjäisiin mennä katselemaan, mutta olivat bussin pahukset niin pahasti etuajassa, että myöhästyin niistä...en sitten päässyt katselemaan ihania pieniä tavaroita.

Mari kirjoitti...

Oih, italia on ihana kieli! Ja tutun näköinen on tuo italian oppikirjakin :) Tosin olen lähes kaiken oppimani unohtanut, mutta jostain mielen syövereistä joitakin italian lauseita tupsahtelee mieleen silloin kun pitäisi ilmaista jotain venäjäksi.
Neulekasasta erityisesti tuo punainen ja raidallinen näyttää kivalta. Jään odottamaan mitä siitä syntyy :)

Tess kirjoitti...

Ihana blogi! Taisin eksyä tänne vasta ensimmäistä kertaa, mutta tulen kyllä jatkossakin :)

YowlYY kirjoitti...

Anche io leggo molto i gialli! Ora sto leggendo la serie dell'antica Roma di Lindsey Davis con Marcus Didius Falco... mi piace molto perche' Falco e' divertente :)
Buona lettura e buon studio dell'italiano :)