keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Pupismi - Bunnyism

Teija tarjoili minulle tunnustuksen. Kiitän suuresti! Tavalliseen tapaan en jaa kellekään erityisesti, vaan palkinto menee kaikille lukijoilleni.
I got an award from Teija. Thanks! As usual, I give it forward to all my readers.


Keisarin uudet vaatteet tarjoili uusia blogipohjia, joiden joukossa oli pupuinen yksilö. Kaisa vinkkasi minulle pohjasta; on se hyvä, että minusta pidetään huolta! Pohja oli kuitenkin vähän liian keltainen ja ainakin minun koneellani osa pupuista rajautui pois, joten en ottanut sitä, vaan toisen pupustuksen blogiani komistamaan. En ole kovinkaan innokas vaihtamaan blogipohjia, Vuodatuksen blogissa en tehnyt sitä kertaakaan, joten varsin historiallista tapausta olette nyt todistamassa. :)

Keisarin uudet vaattet (The Emperor's New Clothes) has created new spring backrounds, including a bunny one. Kaisa hinted me about it - how lovely that people take care of me! The backround was, however, too yellow for me but there was a more suitable bunny backround. I seldom use to change the backround - with my former blog I never did it - so this is a historic moment. :)

Perinteisiini kuuluu myös, että kun käsitöistä ei ole kertomista, on korvikkeena pupustelua. Niin myös tällä kertaa: suosikkikuviani Flickristä. Kuvaa klikkaamalla pääsee valikkoon, jonka kautta taas voi katsoa kuvat alkuperäisinä (jostain syystä osalle kuvista ei tullut kuitenkaan linkkejä). Nauttikaa ja söpöstelkää!

I don't have any crafts to show. So it's time for bunny mania! Here are some of my favourites in Flickr. Enjoy!


2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Juu, ehdottomasti on katsottava perään. :) Tämähän on kiva pohja! Ja näkyy hyvin. Noissa Keisarin pohjissa on se ongelma, että esim. kotona omalla "tavallisella" näytölläni tosiaan suurin osa kuvista leikkautuu pois. Töissä on isompi tft-näyttö ja sillä kaikki näkyy. (Siis enhän mä ikinä vilkaisekaan blogeja töissä, köh, mutta siis jos vilkaisisin, niin... :D)

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva pohja, ja miten ihania pupusia vau terkuin tallu