maanantai 16. marraskuuta 2009

Purppuraa - Purple

Neulemaailman viralliset ostosorgiat on pidetty. Tuskinpa olisi Tampereen messuille tullut muuten lähdettyä, mutta Taijakin oli menossa, joten lyöttäydyin seuraan. Kiertelimmekin koko ajan yhdessä, mutta pois lähdimme tuntia aiemmin kuin olimme suunnitelleet. Samat myyjät tuntuvat olevan paikalla vuodesta toiseen, eikä mitään mullistavia löytöjä tullut tehtyä.


Mutta lankaahan sinne mentiin rohmuamaan. Luccasta tulee liivi, Pirkkalangasta huivi ja Noroista raitahuivi varastossa oleviin keriin yhdistettynä. Kutakin on kaksi kerää (usko pois, peili siinä on).


Jitterbugit muotoutunevat myös liiviksi. Kirjo-Pirkka on ainoa, jonka osto vähän kaduttaa. Luulin langan olevan punertavampaa, mutta Pirkkahallin valot tekivät tepposet. Yksikin kerä lankaa olisi riittänyt, mutta olihan tuo halvempaa kuin normaalisti, ja ylimääräisen kerän voi laittaa eteenpäin.

Nykyinen värimaailmani ei jää arvailujen varaan. Olen miettinyt, olenko hurahtanut purppuraan oma-aloitteisesti vai onko minusta tullut muodin orja. Taija voi todistaa, että yritin kyllä katsella muitakin värejä ja hiplasin jo yksiä vihreitä lankoja, mutta ne olivat himpun liian kellertäviä. Hyvin yksitoikkoiset olivat siis ostokseni.

I was at the Handicraft Fair in Tampere with Taija. My purchases were monotonous: purple, purple and purple. No doubt which is my favourite colour at the moment.

8 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Minäkin olen hurahtanut purppuraan. Violettia Lucca Finoa ostin kolme kerää. Nyt tein enemmän ostoksia kuin yleensä, toista kiloa lankaa. Huh!

kaisa kirjoitti...

Ihania lankoja! Mikä tuon Jitterbugin väri on? Mullakin on alkanut tuo purppura miellyttämään silmää, ehkä juuri siitä johtuen, että sitä näkyy nyt niin paljon.

Taija K kirjoitti...

Sinä olet niin sävy sävyyn ostoinesi. Mulla on mitä sattuu värejä sekaisin ;o) Outo juttu, mutta olen neulonut sitä isän sukkaa eniten messujen jälkeen, vaikka luulin sen hautautuvan uusien lankojen ja puikkojen jalkoihin täysin. Äskenkin työmatkalla mennen tullen vartta syntyi.

Tiina kirjoitti...

ihania värejä olet haalinut. Innolla odotellan tuloksia. Jotenkin itselläkin sellainen olo, että punaista tai sinistä tai mielellään siitä välistä...

Maartsi kirjoitti...

Karoliina: Sinut tuntien tuo kuulostaa kyllä aikas pahalta. ;)

Kaisa: Väri on Velvet Plum ja Lankaidean kojusta ostettu.

Taija K: Ihan ihmettelen itsekin sävyisyyttä :). Yleensä on paljon kirjavammat hankinnat minullakin.

Tiina: Saa nähdä, milloin tuloksia tulee. Täytyy pari entistä saada alta pois.

Hepsi kirjoitti...

Upean värisiä lankoja oler ostanut! Passaisi mullekin! =)

kaisa kirjoitti...

Kiitos väritiedosta, se on juuri se mitä olen colinetten sivuilta katsellut. Tiimalasikantapäästä, minä saan siitä reiättömän, kun vedän langan tosi tiukalle kääntymisen jälkeen. Sitä pitää siis vetää niin kauan kuin lankaa vaan tulee.

Kaisa kirjoitti...

Hih, tervetuloa joukkoon! :) Purppura ja vanha roosa viehättävät nyt täälläkin. Ollaankohan molemmat muodin orjia?